У Харківській області жорстоко побили та зґвалтували підлітка

8.05.2020, 16:10
71796

У містечку Рогань Харківської області 17-річного хлопця викрали, побили і зґвалтували. Побитим юнака знайшли тільки наступного дня на одній з місцевих зупинок.

Читайте також: У київській лікарні пацієнт порізав ножем сусіда по палаті (фото)

Про це повідомляє сайт 057, пише УНІАН.

Рідні хлопця винуватять у викраденні групу місцевих молодиків – знайомих колишньої дівчини, з якою потерпілий розлучився напередодні інциденту. За словами матері, 17-річному юнаку почали надходити погрози, а потім він зник безвісти.

Знайшли хлопця тільки 6 травня побитим на місцевій зупинці. Медики констатували у нього поламані ребра, гематоми по всьому тілу, внутрішні кровотечі.

Родичі стверджують, що хлопця кілька годин ґвалтували держаком лопати, били арматурою, зв’язували руки, ноги і голову та спробували висмикувати нігті. Злочин нападники знімали на телефон, серед “операторів” також була знайома скривдженої дівчини. Залякавши, його відпустили.

У поліції журналістам підтвердили відкриття кримінальної справи. Правоохоронці встановили, що тілесні пошкодження хлопцю завдали під час сварки двоє місцевих мешканців, з якими той розпивав спиртне. Втім, справу відкрили за статтею про навмисне тяжке тілесне пошкодження.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com