У Харківській області зіпсували білборд Порошенка (фото)

20.01.2019, 14:13
8269

У селищі Кегичівка, що на Харківщині зіпсували зовнішню рекламу чинного президента і майбутнього учасника президентських перегонів Петра Порошенка. Про це пише Depo.Харків із посиланням на Громадянську мережу “Опора”.

Читайте також: 1000 гривень за голос: як Порошенко скуповує електорат

Стало відомо, зіпсований білборд зафіксували 16 січня. Як повідомляють громадські спостерігачі, у Кегичівці на вулиці Автошляховій білборд з написом “Армія! Мова! Віра! Ми йдемо своїм шляхом! Петро Порошенко” був зіпсований невідомою сірою речовиною.

“Петро Порошенко, поки що, не зареєстрований кандидатом на пост Президента і не є суб’єктом виборчого процесу. Відтак дії осіб, які пошкодили білборд, не можна кваліфікувати за ч. 2 ст. 157 Кримінального кодексу України. В даному випадку власник пошкоджених рекламних конструкцій може звернутися до поліції із повідомленням та просити встановити винних осіб та притягнути їх до відповідальності, а також в подальшому в судовому порядку стягнути з винних осіб завдані майну збитки”, – наголосив координатор спостереження за виборами Громадянської мережі “Опора” у Харківській області Микола Зінченко.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com