У Харківській ОВА розкрили деталі вчорашнього удару по Центру переливання крові: є загиблі

6.08.2023, 12:28
144681

Внаслідок вчорашнього удару керованою авіабомбою по центру переливання крові в Харківській області загинули двоє чоловіків, ще четверо дістали поранення.

Читайте також: Російські терористи розбомбили Центр переливання крові на Харківщині

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, удар стався близько 20:20 5 серпня. “Росіяни завдали удару керованою авіабомбою по нежитловому приміщенню у с. Кругляківка Куп’янського району, сталася масштабна пожежа”, – розповів він.

За попередніми даними, загинули двоє чоловіків, ще четверо – зазнали поранень. Крім того, за даними ОВА, минулої доби під російські обстріли потрапили населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів області.

Так, внаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджено будинки та господарчі споруди, будівлі фермерського господарства. Внаслідок атаки зазнав осколкового поранення та був госпіталізований 55-річний цивільний.

Також у с. Чернещина Ізюмського району обстрілом пошкоджені приватні будинки, а у с. Подоли Куп’янського району сталася лісова пожежа.

У Вовчанську Чугуївського району через обстріл були пошкоджені будівлі м’ясокомбінату, а у с. Тимофіївка Богодухівського району – перепелиної ферми.

Синєгубов також уточнив, що на Куп’янському напрямку українські військові надійно тримають свої позиції. За його словами, минулої доби ворог намагався вести штурмові дії в районах Вільшаної та Синьківки, але під вогнем ЗСУ відступив з втратами.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com