У харківському метро коп отримав ножове поранення

20.08.2019, 16:10
38118

Співробітник поліції отримав ножове поранення під час конфлікту в метрополітені Харкова і був госпіталізований. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Харківської області.

Читайте також: СБУ попередила теракт у харківському метрополітені

Інцидент у харківській підземці стався напередодні ввечері. Близько 19:30 у вестибюлі станції метро Імені О.С. Масельського дві дівчини підійшли до працівниці метрополітену і повідомили, що до них чіпляється невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння.

″Жінка викликала співробітника поліції, який відразу прибув на місце. У той же час до них підійшов й правопорушник. Поки поліцейський з’ясовував подробиці зі свідками інциденту, 52-річний чоловік несподівано дістав ніж і вдарив ним правоохоронця в область грудної клітини″, – йдеться в повідомленні.

Незважаючи на отримане поранення, сержант поліції затримав нападника. Ніж вилучили. Зловмисник перебуває в СІЗО. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу

Відкрито кримінальне провадження за статтею про посягання на життя співробітника правоохоронного органу (ч.1 ст.348 КК України). Правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com