У Харкові чоловік із ножем напав на жінку в вагоні метро: Злочинець може скоро опинитися на волі

22.12.2021, 15:36
107834

Комінтернівський районний суд Харкова розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням чоловіка в двох нападах на жінок

Вирок опублікований 20 грудня в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає Depo.Харків.

Обвинувачений працював керівником приватного підприємства.

Встановлено, що ввечері 27 лютого 2017 року чоловік у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння їхав у вагоні потягу метро до станції “Проспект Гагаріна”. Навпроти він помітив незнайому жінку, яка тримала в руках мобільний телефон. Чоловік вирішив напасти на неї. Він дістав складний ніж, підійшов до потерпілої, натиснув на рукоятку та направив лезо в область живота жінки. При цьому він вимагав віддати телефон. Потерпіла почала кликати на допомогу, в цей момент потяг зупинився і чоловік втік.

Читайте також: Вихідні і державні свята у січні: скільки будемо відпочивати у перший місяць нового року

У цей же день на вулиці Новом`ясницькій нападник помітив двох жінок, одна з яких тримала в руці сумку. Він із ножем наздогнав потерпілих, повалив одну з них на землю та спробував вирвати сумку, яку жінка затиснула в руках. Після цього чоловік наніс їй шість ударів ножем в область грудної клітини. Зупинили злочинця перехожі. Жінка отримала меддопомогу та вижила.

На суді обвинувачений провину визнав.

Суд також визнав його винним у скоєні злочинів за ч. 1 ст. 187, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та призначив покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. При цьому суд постановив зарахувати попереднє ув`язнення з 28 лютого 2017 року по день набрання вироком законної сили включно в термін відбуття покарання з розрахунку один день попереднього ув`язнення за два дні позбавлення волі. Отже найближчим часом чоловік може вийти із в’язниці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com