У Харкові чоловік поскаржився на виборчий підкуп

10.02.2019, 16:50
11327

Пенсіонер, який проживає у місті поскаржився в поліцію на те, що йому запропонували заплатити, якщо він проголосує за певного кандидата в президенти України. Про це  інформує відділ комунікацій ГУ Нацполіціі в Харківській області

Читайте також: Чим запам’ятався Петро Порошенко як народний депутат

“Пенсіонер повідомив, що близько 14:00 на його мобільний номер зателефонувала невідома жінка і поцікавилася чи чоловік 31 березня буде голосувати на виборах, чи визначився він з кандидатом на пост президента України. Після чого вона запропонувала за грошову винагороду в сумі 500 грн проголосувати за певного кандидата. Для цього пенсіонеру необхідно повідомити свої персональні дані. Останній відповів відмовою і вимкнув трубку “, – йдеться у повідомленні.

Слідчим Індустріального відділу поліції Харкова відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 160 (підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3 років або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк від 1 до 3 років.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com