У Харкові колишнього податківця знайшли прикутим до стовпа під мостом

11.10.2019, 16:51
46559

У Холодногірському районі Харкова знайшли прикутим наручниками до стовпа колишнього співробітника Державної фіскальної служби. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах у п’ятницю, 11 жовтня.

Читайте також: У Харкові через збройне пограбування оголошено план Перехоплення

″Вчора о 07:25 в райвідділ надійшло повідомлення про чоловіка, який був прикутий під мостом на вулиці Залютинській. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка звільнила “в’язня” і оглянула місце події. Слідів боротьби поліцейські не виявили″, – йдеться в повідомленні.

У ході розслідування з’ясувалося, що 42-річний чоловік – колишній співробітник Головного управління внутрішньої безпеки ДФС у Києві. З 2017 року він перебував у розшуку як підозрюваний за статтею про хуліганство і одержання неправомірної вигоди (ст. 296 і ст. 368 КК України).

Як розповів чоловік, 2 жовтня на перехресті вулиць Ярославської та Коцарської його викрали троє невідомих. Зловмисники заштовхали його в мікроавтобус і привезли в приватний будинок, де деякий час утримували. Потім чоловіка неодноразово били і перевозили в інші приміщення.

Вночі 10 жовтня злочинці привезли екс-податківця до окружної, прикували до стовпа і зникли. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини (ст. 146 КК України).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com