У Харкові п’яний фіскал влаштував погоню з поліцією (фото, відео)

31.01.2020, 21:46
61557

У Харкові патрульні затримали старшого слідчого Державної фіскальної служби, який посеред ночі влаштував п’яну гонитву, намагаючись втекти від патрульних. Про це в п’ятницю, 31 січня, повідомляє видання Police control Ukraine.

Читайте також: Наробив біди: буревій у Харкові повалив дерева, а деякі села лишилися без світла (відео)

Зазначається, що гонитва сталася 30 січня після того, як копи помітили червоний Peugeot, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Коли машину зупинили, з’ясувалося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Причому він голосно кричав патрульним: “Я свій, податкова міліція, відкремсайтесь від мене!”

Видання з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що водієм виявився старший слідчий Головного управління ДФС в Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович.

У той же час, показати свої документи поліції вона відмовився і спробував втекти від копів, а під час затримання поводився агресивно і забруднив увесь салон службового авто.

“По дорозі у відділення поліції слідчий ДФС заснув у патрульній машині, а потім його знудило в службовому автомобілі. Правоохоронці викликали затриманому швидку, а в лікарні той відмовився проходити тест на стан алкогольного сп’яніння”, – йдеться в повідомленні.

На наступний день чоловік відправився скаржитися на поліцейських у прокуратуру, заявляючи, що копи його били.



Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com