У Харкові патрульні врятували молоду дівчину, яка хотіла стрибнути з мосту (відео)

5.03.2020, 19:15
65584

У Харкові патрульні врятували молоду дівчину, яка хотіла стрибнути з мосту. Відео порятунку опублікували на сторінці у Facebook.

Читайте також: За крок до загибелі: вінницькі патрульні зняли з мосту вагітну, яка збиралась стрибнути (відео)

Під час патрулювання поліцейські помітили трьох молодих людей на мосту. Одна дівчина стояла за поруччя та мала намір стрибнути, двоє інших вмовляли її цього не робити.

На місце також приїхав екіпаж роти ТОР. Два екіпажі діяли спільно та злагоджено. Під час розмови стало зрозуміло, що причиною необдуманого вчинка стало нерозділене кохання.

В момент, коли вдалось підійти максимально близько, патрульний схопив дівчину та спільно з іншими патрульними перетягнув її в безпечне місце за бильця.

Надалі дівчину передали співробітникам швидкої медичної допомоги.

Патрульні врятували дівчину, котра хотіла стрибнути з мостуПід час патрулювання поліцейські помітили трьох молодих людей на мосту. Одна дівчина стояла за перилами та мала намір стрибнути, двоє інших вмовляли її цього не робити. На місце також приїхав екіпаж роти ТОР. Два екіпажі діяли спільно та злагоджено. Патрульним Радіону Муравйову та Катерині Нужненко вдалось знайти потрібні слова, відволікти увагу дівчини та розпочати діалог. В момент, коли вдалось підійти максимально близько, патрульний Короткоручко Дмитро схопив дівчину та спільно з іншими патрульними перетягнув її в безпечне місце за перила.Надалі дівчину пeрeдали співробітникам швидкої мeдичної допомоги.Служити та захищати!#ПорядокЦеТи #новаполіція #patrolpolice_kharkiv

Gepostet von Патрульна поліція Харківської області am Donnerstag, 5. März 2020

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com