У Харкові призовник відхрестився від присяги та заявив, що буде голодувати: подробиці

6.08.2019, 19:12
36227

Призовник Єгор Потаманов тиждень голодував через нібито незаконне затримання і призов на службу до військової частини Національної гвардії. Про це Суспільному розповів його брат Дмитро Тищенко. Потаманов голодував у військовій частині №3017 з 29 липня, зараз він вже почав їсти і пити.

Читайте також: У Харкові під час руху вантажівка з піском впала з моста

За словами брата, разом з матір’ю їх пустили до Потаманова, де вони і попросили Єгора припинити голодування. Потаманов не їв і не пив нічого, крім води, рівно тиждень.

Відмову від їжі призовник пояснював тим, що його нібито незаконно затримали і призвали на службу. У частині він відмовився складати присягу. Після “затримання” помер його хворий батько.

Заступник командира частини із роботи з особовим складом Ігор Ніколаєв сказав, що питання призову до військкомату в даному випадку повинна розслідувати Нацполіція.

Водночас МГ Об’єктив повідомляє, що призовнику стає гірше. Як заявив хлопець, йому не надають медичних послуг. Ще 2 серпня юрист Таміла Беспала вперше зустрілася зі своїм підзахисним в медчастині, але картку про стан його здоров’я їй не надали. Пояснили це завершенням робочого дня.

Читайте також: У Харкові чоловіка “зарізав” диск від болгарки

″Намагалися викликати швидку. Спочатку ми просили працівників медичної частини це зробити, оскільки за його словами, за час перебування в медичній частині до нього не підходили лікарі. Також були подані заяви про отримання копій медичної карти і особової справи для ознайомлення. Поки результату немає″, – розповіла юрист.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com