У Херсоні окупанти крадуть авто у цивільних та надіються втекти через паромну переправу – Генштаб

23.10.2022, 09:00
129644

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що російські окупанти намагаються втекти із Херсона на крадених у місцевих авто. Також почастішали випадки мародерства та грабежів місцевого населення.

Читайте також: В Генштабі ЗСУ відзвітували про ситуацію в Білорусі та обстріли України

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

“Окремі підрозділи російських окупаційних військ продовжують залишати тимчасово окуповану територію Херсонської області. При цьому, почастішали випадки мародерства та грабежів місцевих жителів. За наявною інформацією, противник повністю залишив населені пункти Чарівне та Чкалове, а з Берислава евакуйовано офіцерів та медперсонал”, – підтвердили у Генштабі.

Щодо систуації у Херсоні, збільшилася кількість випадків мародерства та протиправних дій в місті. Також окупанти вилучають у місцевого населення автомобілі та намагаються залишити місто за допомогою паромної переправи в районі Антонівського мосту.

За даними Генштабу, продовжується практика розміщення підрозділів ворога в приміщеннях навчальних закладів на тимчасово окупованій території Запорізької області. При цьому триває освітній процес дітей місцевих жителів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com