У Херсоні затримали чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію

22.11.2019, 15:13
53559

У Херсоні поліцейські викрили 34-річного чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію через Інтернет.

Читайте також: Біля Києва затримали педофіла, що напав на 7-річну дівчинку

Про це пише УНІАН.

Як повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області Віталій Байдаров, розповсюджувача дитячої порнографії викрили співробітники відділу протидії кіберзлочинності та провели за місцем його мешкання обшук разом з працівниками Дніпровського відділення поліції Херсона.

“Цей чоловік – працівник одного з приватних підприємств. Відео з дитячою порнографією він розповсюджував через файлообмінники, зареєстровані за кордоном. Джерело отримання підозрюваним контенту, який він продавав, наразі не розголошується в інтересах слідства”, – сказав Байдаров.

Начальник кіберполіції Херсонської області Богдан Палісіка додав, що в квартирі підозрюваного поліцейські вилучили комп’ютерну техніку та електронні носії інформації, безпосередньо з яких здійснювалося розповсюдження протиправного контенту. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Слідчі дії тривають.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com