У Херсоні знайшли мертвою жінку, яка зникла під час корпоративу в ресторані

28.12.2021, 15:03
108258

У Херсоні після новорічного корпоративу у ресторані “Моцарт” зникла 38-річна жінка Яна Судакова. Її розшукували три дні, з 24 грудня, та знайшли мертвою.

Читайте також: У центрі Москви випав голим з вікна засновник забороненого сайту

Про це пише видання kherson.net.ua у понеділок, 27 грудня. Як повідомляється, у розпал святкування жінка вийшла із закладу без верхнього одягу і нібито пішла у невідомому напрямку. Після цього її ніхто більше не бачив. З того ж дня у місті почалися пошуки.

У Херсоні було створено пошукові групи з правоохоронців та активістів. Вони вважали, що Яна вирушила до інших розважальних закладів. Однак після того, як були проаналізовані камери відеоспостереження, виявилося, що жінка вийшла з ресторану через чорний хід, а не через головний, як передбачалося раніше.

На камерах було показано, що жінка попрямувала до покинутої будівлі. Вона розташована на території цього ж ресторану. Правоохоронці провели там пошукові роботи та знайшли жінку – вона була вже мертвою.

Як пише видання, за попередніми даними, жінка вийшла подихати повітрям, випадково заснула й померла від переохолодження.

Водночас точна причина смерті Яни поки не встановлена. Вона стане відомою після проведення судово-медичної експертизи. Як повідомили журналісти, за інформацією поліції, слідів насильницької смерті на тілі загиблої не було виявлено.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com