У Херсонській області вчитель фізкультури жорстоко побив учня

18.04.2019, 17:25
21460

На Херсонщині педагог жахливо знущався з учня: побив та намагався занурити його голову в унітаз. Жахливий випадок трапився у Дніпрянській загальноосвітній школі Новокаховської міськради. Про це повідомляють на сторінці Головного територіального управління юстиції Херсонщини у Facebook.

Читайте також: У місті на Львівщині вчитель побив 11-річного учня

Про інцидент стало відомо після того, як мати учня зателефонувала на ″гарячу лінію″.

″Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули і він пролив воду на одного з хлопчиків. У цей час до нього підійшов вчитель фізкультури і голосно запитав, навіщо він облив того водою. Не дочекавшись пояснень, він вдарив мого сина по потилиці зі словами: ″Тепер і тебе намочимо″, потягнувши мою дитину до вбиральні″, – розповіла мати школяра.

Свідками побоїв стали інші учні.

″Учитель фізкультури намагався занурити голову мого сина в унітаз, дитина пручалася. Після декількох спроб він вдарив сина кулаком у живіт″, – додала жінка.

Юнак декілька днів нічого вдома не розповідав, однак мати здогадалася з його поведінки. Класний керівник хлопця у відповідь на розповідь матері порадила їй не панікувати. Натомість директорка школи розповіла жінці, що її син «погано відповідає на уроках та дружить із учнями з поганою поведінкою».

Мати звернулася у поліцію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com