У Хмельницькій області впала повітряна куля з людьми: є травмовані і загиблий

23.05.2021, 13:08
97157

У Хмельницькій області біля села Кульчіївці Кам’янець-Подільського району впала на землю повітряна куля, на борту якої був пілот та п’ятеро пасажирів. Поліція з’ясовує обставини падіння повітряної кулі.

Читайте також: У Камбоджі знайшли мертвим молодого волонтера з Рівного (фото)

Про це інформує пресслужба поліції Хмельницької області.

Загалом на кулі перебувало шестеро людей, із них п’ятеро отримали травми, одна особа загинула. Серед пасажирів були жителі Хмельницького і Кам’янець-Подільського.

Водночас, за інформацією місцевого видання “Вечірній Кам’янець”,  трагедія сталася через те, що повітряна куля зачепила кошиком електричну лінію, після чого і куля перекинулася. У потерпілих травми і переломи кінцівок різного ступеня складності, їх ушпиталили до лікарні Кам’янець-Подільського.

Нібито загиблий впав на територію сільського кладовища. Внаслідок падіння він сильно забився. Медики намагалися реанімувати потерпілого, але їхні спроби не мали успіху.

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції почали досудове розслідування за ч. 3 статті 281 Кримінального кодексу України – порушення правил повітряних польотів. Працівники на місці події з’ясовують всі деталі падіння.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com