У Кабміні скасували граничні ціни на тепло і воду

16.11.2019, 21:49
52525

Кабінет Міністрів України на засіданні в п’ятницю, 15 листопада, прийняв рішення визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року за № 560, повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та захисту довкілля України.

Читайте також: У Кабміні планують взяти великий кредит на ремонт доріг

Зазначена постанова уряду Володимира Гройсмана встановлювала максимально можливі (граничні) ціни на тепло і гарячу воду. Зокрема, граничний тариф на послугу з постачання теплової енергії для населення встановлювався на рівні 1,4 тис. грн за 1 Гкал при наявності приладів обліку і 35,21 грн за 1 кв. м без приладів обліку, граничний тариф на послугу гарячого водопостачання – на рівні 83,66 грн за кубометр за умови підключення рушникосушарок і 75,74 грн за кубометр при відсутності рушникосушарок. Новий уряд визнав цей механізм неринковим і скасував.

″Рішення забезпечує стійке проходження опалювального сезону та усуває загрозу відключення міст від газу через економічно необґрунтовані ставки тарифів″ – так пояснили своє рішення в Кабміні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com