У Карпатах знайшли чеську туристку, яка раптово втратила свідомість

7.05.2019, 20:17
23992

У горах рятувальники виявили без свідомості туристку з Чехії, у якої перед тим погіршилося самопочуття. Про повідомляє прес-служба ДСНС Закарпатської області.

Читайте також: Українські Карпати засипало снігом (фото)

Вчора, 6 травня о 14:00 годині, супутниця чеської туристки поінформувала рятувальників у телефонному режимі, що її подрузі стало погано. Вона повідомила рятувальникам орієнтовні координати їх місцезнаходження.

″О 16:20 рятувальники знайшли потерпілу туристку в несвідомому стані в районі гори Великий Верх. Жінці надали долікарську медичну допомогу і транспортували в с. Пилипець Міжгірського району, де о 17:10 передали працівникам екстреної медичної допомоги, які доставили іноземку з попереднім діагнозом “Переохолодження” в Міжгірську ЦРЛ″, – йдеться в повідомленні.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт були створені дві групи. У пошуково-рятувальній операції брали участь 10 чоловік і дві одиниці спецтехніки. Рятувальники рухалися в двох напрямках. Пошуково-рятувальні роботи ускладнювалися поганими погодними умовами: туман, шквальний вітер і сильний дощ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com