У Кернеса підтверджено коронавірус: стан мера Харкова стабільно важкий

15.09.2020, 13:11
84173

Мер Харкова перебуває в 17 міській лікарні з коронавірусом. У Геннадія Кернеса підтверджено двостороннє запалення легень. Його стан оцінюється медиками як “стабільно-важкий”.

Читайте також: Новопризначений прокурор Тернопільщини пообіцяв “їб*ти як тупих свиней” підлеглих, які не будуть йому підкорятися, – Маселко

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на “057.ua”, про це повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

За словами Сидоренка, Геннадій Кернес притоиний і моніторить новини. Інформацію про окрему палату для мера Харкова він не підтвердив, посилаючись на те, що не уповноважений розголошувати цю інформацію. До апарату ШВЛ Геннадій Кернес не підключений.

“Усі, хто спілкувався з ним, зараз проходять перевірку. Найімовірніше, контактували десятки. Дехто з них, імовірно, на ізоляції. Сесія була запланована, але її перенесли через те, що Геннадію Адольфовичу потрібен час, щоб прочитати документи” , – розповів Сидоренко.

На цей момент вхід до міськради без масок заборонений, по всій будівлі розставили санітайзери. Мерія перейшла на скорочений режим роботи з 08:00 до 17:00.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com