У команді Зеленського прокоментували призначення нового командувача ООС

6.05.2019, 21:15
23843

Радник майбутнього президента Володимира Зеленського з питань безпеки та оборони Іван Апаршин заявив, що новий командувач Об’єднаних сил Олександр Сирський є гідною людиною і професійним генералом, але не зрозуміло, чому це призначення потрібно було здійснювати саме після програшу на виборах. Про це повідомляє ″Інтерфакс-Україна″.

Читайте також: Порошенко представив нового командувача ООС

″Це абсолютно нормальне призначення. Я знаю генерала Сирського – це гідний, професійний генерал і людина. У нього є відповідна освіта і досвід. Колись, в 2006 році ми почали формувати Об’єднане оперативне командування, і особисто пропонував його на посаду начальника штабу Об’єднаного оперативного командування, нового органу управління в Збройних силах″, – розповів радник Зеленського

При цьому він додав, що є питання, чому зміна командувача ООС була проведена після завершення президентських виборів і поразки чинного президента Петра Порошенка.

″Чому саме сьогодні, вже після того, як програв вибори – тут є питання. Начебто вибори завершилися. Можна ж це було зробити раніше″, – вказав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com