У команді Зеленського вибачилися за невдалу фразу про зниження тарифів

12.06.2019, 17:15
28894

В Адміністрації президента попросили вибачення за фразу про те, що ″Зеленський жартував про зниження тарифів″. Дається взнаки брак політичного досвіду, зокрема, у спілкуванні з журналістами. Звичайно, тарифи – це болюча тема, а тому погана тема для жартів або необачних коментарів. Про це повідомив на сторінці у Facebook представник Зеленського в АП Андрій Герус.

Читайте також: У Зеленського порадили Бойку та Медведчуку створити приватну компанію щоб укласти договір з РФ про закупівлю газу

Президент Зеленський уже двічі скликав нараду щодо можливості пониження тарифів для населення. Але це має відбуватися без спричинення девальвації, додаткової інфляції чи економічної кризи. Робота над цим триває. Для деяких змін потрібен працездатний парламент та нові закони.

Також важливим є стримування зростання тарифів, і така робота є як публічною, так і непублічною.

Нещодавно з’явилася інформація, що регулятор розглядав можливість підняти для населення тарифи з 1 липня на газ на 10%-15% та на електроенергію на 150%.

″Наша думка була, що таке не можна робити, не маючи довіри та розуміння суспільства. Перед цим потрібно продемонструвати українцям тверді та справедливі дії регуляторів щодо енергетичних монополій, а також показати, що за розкрадання тарифних коштів наступає відповідальність. Наскільки я розумію, наша думка була врахована″, – пояснив Герус.

Хоча і без популізму, але питання тарифів, безумовно, у фокусі уваги.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com