У Кремлі почалася нова фаза репресій серед військового керівництва: “голови полетіли” у командирів армії РФ та флоту

22.04.2022, 23:03
118030

За даними воєнної розвідки України, усунуто з посади та заарештовано командувача Чорноморського флоту адмірала І. Осіпова. Також слідчі дії проводяться стосовно начальника штабу – першого заступника командувача ЧФ віцеадмірала С. Пінчука.

Читайте також: Росія прямо заявила, що може атакувати постачання озброєння США для України

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький у п’ятницю, 22 квітня.

“У зв’язку з незадовільною підготовкою до ведення бойових дій та великими втратами особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади командувачів 6 армії генерал-лейтенанта В. Єршова, 1 танкової армії західного військового округу генерал-лейтенанта С. Киселя та одного із заступників командувача. Також усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу генерал-майора А. Марзоєва“, – сказав він.

Скібіцький додає, що репресії Путіна торкнулися також тилових підрозділів та підрозділів забезпечення. Через незадовільну організацію матеріально-технічного забезпечення угруповання військ східного військового округу усунуто з посади командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника М. Пономарьова. 

За словами представника ГУР МО, репресії Кремля лише набирають обертів, зачистка неблагонадійних серед командування армії РФ та спецслужб буде і надалі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com