У Кремля є проблеми з контролем нещодавно окупованих територій України – ISW

3.06.2022, 13:02
121151

Російська окупаційна влада не може контролювати місцеве населення на захоплених територіях у Херсонській та Запорізькій областях.

Читайте також: В Маріуполі українські поліцейські перейшли на бік окупантів – радник мера

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

“Російська окупаційна влада продовжує стикатися з проблемами встановлення постійного суспільного контролю на нещодавно окупованих українських територіях. Український центр опору повідомив, що російські окупаційні адміністрації “створені на папері” і не здатні контролювати місцеве населення, примушувати використовувати російський рубль або вести бюрократичні процеси”, – йдеться у повідомленні.

В Українському центрі опору також зазначили, що українські мирні жителі, які наразі перебувають в окупації, вітають партизанську діяльність, яка систематично саботує російське окупаційне правління.

Читайте також: Зеленський назвав кількість українських військових, які щоденно гинуть на Донеччині

Що стосується Херсонської області, то за даними Інституту, Кремль через сильний опір українців не має рішучості аби інтегрувати окуповану територію.

В ISW також наголосили, що контрнаступи ЗСУ на північному заході Херсонської області відкинули російські війська на східний берег річки Інгулець і, ймовірно, продовжуватимуть порушувати російські наземні лінії зв’язку (ГЛОК) уздовж траси Т2207 (ред. – Берислав – Нововоронцовка).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com