У Кропивницькому помістили на карантин 8-річного хлопчика, який повернувся з Італії

28.02.2020, 13:52
64857

У Кропивницькому чекають на результати аналізів  8-річного дзюдоїста, який минулого вівторка у складі команди повернувся зі спортивних змагань в Італії, де спалах коронавірусу, йдеться в ТСН.

Читайте також: У Білорусі зафіксували коронавірус

Дітей перевірили медики, але, щоб виключити можливе зараження коронавірусом, усій команді заборонили відвідувати школу та гуртки. Напередодні в одного з хлопчиків піднялась температура, його терміново помістили у бокс і узяли аналізи на визначення збудника хвороби. Нині юному спортсмену стало краще, але з боксу його все одно не випускають.

Нагадаємо, що результати аналізів двох чернівчан, які медики напередодні відправили до референтної лабораторії у Київ – виявились негативними.

Чоловік та жінка з вівторка перебувають у лікарні з запаленням легенів. До медиків вони звернулися окремо одне від одного, в обох були симптоми ГРВІ і обоє днями приїхали з Італії. За стандартною процедурою – медики спочатку зробили хворим тести на грип. Коли ті виявились негативними, відправили кров хворих перевірити на коронавірус. Напередодні пізно увечері стало відомо: коронавірусу у пацієнтів нема.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com