У Кривому Розі через негоду знеструмило частину міста та повалило дерева, один чоловік загинув (фото, відео)

3.07.2019, 12:49
31621

У вівторок, 2 липня, в Кривому Розі вирувала потужна негода. В результаті якої без електроенергії залишились 50 тисяч жителів, понад 170 дерев вирвало з корінням, а один чоловік загинув. Про це повідомляє місцеве видання “Перший криворозький“.

Читайте також: Прогноз на 3 липня: в Україні суттєво похолодає

Як відомо, під час негоди через сильний вітер і зливи десятки дерев повиривало з корінням. Дерева впали на проїжджу частину, тротуари, на території багатоквартирних і приватних будинків.

Директор Департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий розповів, що дерева, які попадали на лінії електропередач, вже повинні були прибрати. Всього ураган і сильна злива повалили понад 170 дерев.

Однак через аварійну ситуацію поки невідомо, коли буде відновлено електропостачання. Зараз без світла залишилися понад 50 тисяч жителів міста.

Крім того, під час урагану загинув чоловік. Він намагався вкрасти електрокабель під час негоди, повідомив заступник голови Саксаганського райради Ігор Криворотний.

Також постраждала жінка, на яку впала гілка дерева. А на бульварі Вечірньому біля супермаркету на парковці впав великий рекламний щит.

Як відомо, 3 липня криворізькі чиновники зібралися на екстрене засідання штабу з техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій. Під час засідання присутні вирішать, чи оголошувати у Кривому Розі надзвичайний стан.

Начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій виконкому міськради Сергій Жупинас розповів про створений штаб з ліквідації надзвичайних ситуації.

Читайте також: Буря у Рівненській області: випав величезний град (фото)

“Місто забезпечене деякими матеріалами – шифер і поліетилен, потрібно буде допомогти управителям з ліквідацією наслідків негоди”, – заявив Жупинас.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com