У Киргизстані затримали колишнього президента Атамбаєва

10.10.2020, 22:45
86307

Колишній президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв затриманий в рамках справи про організацію масових заворушень.

Читайте також: Лукашенко вперше зустрівся з затриманими опозиціонерами

Про це в суботу, 10 жовтня, повідомила пресслужба Держкомітету національної безпеки (ДКНБ) Киргизстану, передає ТСН.

“10 жовтня року в результаті проведених оперативно-розшукових заходів ДКНБ спільно з МВС на підставі слідчого доручення в рамках кримінальної справи за фактом організації масових заворушень в Бішкеку був затриманий Алмазбек Атамбаєв”, – йдеться в повідомленні пресслужби ДКНБ, передає агентство “Інтерфакс”.

“Міжвідомча слідчо-оперативна група проводить відповідні слідчі та оперативні заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших співучасників цього злочину”, – повідомили у пресслужбі.

Також було затримано Фаріда Ніязова, який був радником Атамбаєва. Своєю чергою дружина колишнього президента повідомила журналістам, що разом з Атамбаєвим затримані його сини Сеїд і Кадир, а також соратник Атамбаєва, член Соціально-демократичної партії Киргизстану (СДПК) Темірлан Султанбеков. Згодом в МВС Киргизстану повідомили, що сини Атамбаєва були затримані як свідки і згодом були звільнені після допитів.

Ніязов, Султанбеков, а також обидва сини Атамбаєва напередодні, 9 жовтня, брали участь у мітингу прихильників колишнього президента Киргизстану.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com