У Кишиневі півтори години тривав антиурядовий протест проросійської партії

19.02.2023, 20:37
136191

Проросійська партія “Шор” у неділю провела анонсований раніше антиурядовий протест, учасники якого вимагали від влади повністю оплатити комунальні рахунки.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на TV8.

Читайте також: У Молдові прибічники проросійської партії влаштовують антиурядові протести: українські захисники ретельно моніторять ситуацію

Акція під гаслом “Рух за народ” розпочалась о 13:00 і тривала близько півтори години. Спершу вона мала відбутись біля будівлі парламенту, але її в останню мить перенесли під Театр опери й балету.

Перед початком протесту поліція Молдови затримала шістьох людей, які поводились підозріло, в одного з них вилучили ножа. Також було тимчасово перекрито центр Кишинева й переспрямовано рух кількох тролейбусних маршрутів.

На мітингу під будівлею театру учасники “виставили на продаж” одяг, який мав символізувати відсутність грошей, і скандували гасла, спрямовані проти уряду партії PAS. Наприкінці акції учасники випустили в повітря голубів на знак “миру”.

Також депутатка від партії “Шор” Марина Таубер, яка фігурує у справі про хабарництво, зачитала резолюцію протестувальників, у якій від уряду вимагають сплатити комунальні рахунки громадян за грудень-лютий у семиденний термін.

 

ФОТО: TV8

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com