У Китаї через невідомий вірус обмежують туристів

21.01.2020, 20:12
60547

Влада китайського міста Ухань, де зафіксували спалах нового вірусу, посилила контроль над туристами для запобігання поширенню хвороби. Про це у вівторок, 21 січня, повідомляє Синьхуа.

Читайте також: У Китаї зростає кількість жертв нового коронавіруса

Зокрема, в місті посилили контроль, а також ввели моніторинг виїзних туристичних поїздок з міста в інші райони країни і за кордон.

Так, уханьским туроператорам тимчасово заборонили організовувати групові поїздки за межі міста, а місцева поліція буде здійснювати вибіркові перевірки приватних пасажирських автомобілів на наявність у багажниках живої птиці або диких тварин при перетині міської межі.

Влада сусідньої Північної Кореї заявила, що закривають кордон для всіх іноземних туристів через небезпеку поширення смертельного китайського коронавірусу, повідомляє Reuters. За даними ЗМІ, щорічно країну відвідують близько 350 тисяч громадян КНР.

Тим часом Міністерство охорони здоров’я України офіційно повідомило Державну прикордонну службу, лабораторним центрам МОЗ по країні і чиновникам в області охорони здоров’я про ситуацію з коронавірусом у Китаї і рекомендації ВООЗ з цього приводу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com