У Китаї електрокар вибухнув під час зарядки (відео)

6.09.2020, 20:49
83409

У мережі з’явилося зняте очевидцем відео з вибухом електричного автомобіля на зарядної станції в місті Саньмін на півдні Китаю.

Читайте також: Нові правила для таксистів поповнять бюджет України

За даними місцевих ЗМІ, у момент вибуху автомобіль стояв на зарядці, пише Главком.

Судячи з кадрів, це міг бути один з китайських конкурентів Tesla – кросовер Baic EX360, або гібридний автомобіль тієї ж марки.

Машина почала диміти майже відразу після того, як її під’єднали до мережі. Власник викликав пожежників, які прибули на місце та спробували “охолодити” автомобіль водою: на ролику видно, що вони направили струмінь на його задню частину.

Однак це не спрацювало – через лічені хвилини електрокар вибухнув. Кузовні панелі розлетілися у різні боки, пробивши дірку в даху електрозаправки. Що стало причиною інциденту, невідомо. На щастя, перехожі, як і власник, трималися на відстані від автомобіля, і тому ніхто не постраждав.

Це не перший випадок самовільного займання електричного автомобіля. Торік повідомлялося про кросовер Hyundai Kona, який вибухнув на зарядці, і ліфтбек Tesla Model S, який і зовсім загорівся на звичайній парковці без видимої причини. Пізніше компанія Tesla з’ясувала, що причиною самозагорання машини став дефектний батарейний модуль.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com