У Китаї розпочали проведення екстреної вакцинації населення

27.09.2020, 16:47
85199

Читайте також: Covid-19 в Україні: 3130 нових випадків захворювання за останню добу

Про це повідомляє СNN.

Вакцинування

Згідно з повідомленням, Китай вводить експериментальні вакцини проти коронавірусу сотням тисяч людей з липня в рамках програми екстреного використання, схваленої Урядом Китаю, до того, як безпека та ефективність препарату були повністю підтверджені клінічними випробуваннями.

Деякі експерти та розробники вакцин на Заході застерігають від передчасної авторизації вакцин проти коронавірусу до завершення останніх етапів випробувань.

План випробувань вакцини

Чжен Чжунвей, співробітник Національної комісії охорони Здоров’я Китаю, заявив, що Кабінет Міністрів Китаю, Державна рада, схвалив план випробувань для екстреного використання вакцини Covid-19 в кінці червня.

“Після затвердження ми зв’язалися та поінформували відповідних представників Офісу ВООЗ у Китаї та отримали розуміння та підтримку ВООЗ”, – сказав він на прес-конференції.

ВООЗ

У ВООЗ заявили, що Китай відповідно до своїх національних правил і законодавства володіє автономією у видачі дозволів на використання в надзвичайних ситуаціях будь-яких продуктів для здоров’я.

Зараз 11 вакцин проходять клінічні випробування і чотири знаходяться у випробуваннях по фазі 3. За даними ВООЗ, у світі проходять випробування на людях 38 вакцин, дев’ять з яких досягли останньої стадії тестування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com