У Китаї тіла загиблих від коронавірусу будуть кремувати, а не ховати (відео)

3.02.2020, 17:30
61795

Китайська влада встановила нові правила поховання загиблих від нового смертельно небезпечного коронавірусу: тіла будуть кремувати, а не ховати. Про це пише інформаційне агентство УНІАН.
Читайте також: Уряд затвердив план запобігання коронавірусу в Україні

Хвороба поширюється дуже швидко: у лікарнях китайської провінції Хубей вже не вистачає місця для хворих. В місті Ухань цю проблему частково вирішили, всього за вісім днів побудувавши тимчасові корпуси шпиталю на тисячу пацієнтів.

Однак якщо проблеми з інфраструктурою Китай вирішити здатний, то з нестачею лікарів усе набагато складніше. В соцмережах ширяться чутки, що лікарям та медсестрам доводиться носити підгузки, бо в них буквально немає часу відійти від хворих.
Нагадаємо, станом на 3 лютого  кількість хворих на новий коронавірус перевищила 17 тисяч. Понад 360 людей загинули.

Підтверджено 155 випадків завезення нового коронавірусу за межі Китаю, з них 23 випадки – в країнах Європи (8 – Німеччина, 6 – Франція, 2 – Італія, 2 – Росія, 2 – Велика Британія, по 1 в Іспанії, Фінляндії і Швеції ).

Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019 nCoV. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб. Всесвітня організація охорони здоров’я 30 січня оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення в зв’язку з поширенням коронавірусу з Китаю.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com