У Китаї успішно випробували вакцину проти COVID-19 на людях

29.06.2020, 17:17
76866

Китайська компанія China National Biotec Group (CNBG), що розробляє відразу дві вакцини проти нового коронавірусу, повідомила про оптимістичні результати попереднього тестування однієї з них на людях.

Читайте також: До послаблення карантинних заходів неготові половина областей та Київ

Китайська національна компанія Biotec (CNBG) повідомила, що результати попереднього тестування на людях однієї з можливих вакцин проти коронавірусу показали безпечність та ефективність засобу. Про це пише 24 канал з посиланням на The Economic Times.

“Це вже друга можлива вакцина цієї компанії, що показує обнадійливі результати клінічних випробувань”, – йдеться у джерелі. У дослідженні  брали участь 1 120 здорових людей. Зазначається, що лікарський засіб забезпечив високий рівень антитіл для всіх учасників щеплення. Наразі китайські дослідники тестують вісім препаратів, які можуть стати вакцинами проти коронавірусу у Китаї та закордоном. Раніше китайська влада пообіцяла, що розкриє деталі своєї вакцини від коронавірусу і зробить її суспільним надбанням після того, як вона буде розроблена.

“На наступному етапі, коли китайська вакцина буде готова до застосування після того, як її створять і перевірять, ми виконаємо ті зобов’язання, які озвучив голова КНР Сі Цзіньпін на 73-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я, і зробимо її доступною всьому світу”, – заявив міністр науки та техніки КНР Ван Чжиган.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com