У Києві чоловік зґвалтував жінку на очах у дитини (відео)

6.09.2019, 19:30
40696

У Києві чоловік зґвалтував 38-річну багатодітну матір на очах у її 14-річної дочки. Поліцейські затримали ґвалтівника, повідомляє Информатор.

Читайте також: У столиці розшукують чоловіка, якого підозрюють у спробі зґвалтування

Інцидент стався близько 23:15 5 вересня. За словами постраждалої, вона зі своїми друзями чекала з роботи 14-річну дочку, яка підробляє в одному зі столичних кафе баристою. Коли дівчина підійшла до матері і її друзів, вони почули крики про допомогу, які лунали з парку Андрія Малишка.

Люди побігли туди і побачили чоловіка з ножем в руці. Він поводився агресивно і напав на літнього чоловіка з компанії, а потім схопив 38-річну потерпілу за волосся і приставив ніж до її горла. Погрожуючи розправою, зловмисник затягнув жінку за дерево. Спочатку він змусив її зайнятися з ним оральним сексом, а потім зґвалтував жінку без використання презерватива. Дочка й інші свідки події намагалися перешкодити ґвалтівнику, однак той погрожував їм ножем і не давав підійти близько.

Після скоєного чоловік втік у двори житлових будинків, розташованих недалеко від парку. Прибулим на місце поліцейським вдалося оперативно затримати зловмисника. Він відмовляється визнавати свою провину.

Зазначимо, що постраждала жінка виховує п’ятьох дітей. Після інциденту вона перебувала в шоковому стані.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com