У Києві ділки продали онкохворому підроблені ліки від раку за $ 8 тисяч

18.03.2019, 19:27
16919

Особливо цинічні  зловмисники, які під виглядом медпрепаратів продають смертельно хворим людям звичайні підробки. Так, у четвер, 14 березня, в поліцію звернувся житель Закарпаття, який спеціально приїхав до Києва, щоб придбати ліки, що полегшує стан онкохворих.   Про це повідомляє “Страна“.

Читайте також: “Брокери” через фінансову піраміду ошукали клієнтів на 70 млн грн

Рекламу цієї ″медфірми″ він знайшов в інтернеті. Коли він прийшов за вказаною адресою в Печерському районі столиці, виявилося, що медична фірма, яка торгує препаратами від раку, розташована в звичайній квартирі однієї з багатоповерхівок.

Потерпілий розповідає, що співробітник фірми розхвалював дію своїх ліків і називав їх ноу-хау – проривом в лікуванні онкології. В результаті закарпатець заплатив за ці “чудо-препарати” 8 тисяч доларів. Як і слід було очікувати, від ″ліків″ не було ні користі, ні шкоди, а на смак вони були схожі на звичайний крейда.

Потерпілий зрозумів, що його обдурили і попросив продавців повернути гроші, але ті послалися на постанову Кабміну про заборону повернення і обміну лікарських препаратів, а також спробували переконати його, що ліки накопичувального дії і потрібно купити ще, щоб відчути ефект. Потерпілий написав заяву в поліцію і зараз слідство перевіряє, на яких підставах працює ця “домашня аптека” з ліками від раку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com