У Києві двох співробітників Подільської РДА затримали під час отримання хабара (фото)

20.08.2020, 12:28
81869

У середу, 19 серпня, у Києві правоохоронці затримали під час отримання неправомірної вигоди розміром $1,5 тис. двох чиновників Подільської райдержадміністрації: заступника начальника управління ЖКГ і головного фахівця відділу контролю за благоустроєм РДА.

Читайте також: Кабмін призначив нового керівника митниці

За інформацією пресслужби КМДА, це заступник начальника управління ЖКГ та головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм Подільської РДА, пише Главком.

Як повідомила пресслужба поліції Києва, двох посадовців Подільської райдержадміністрації затримали під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 1,5 тисячі доларів США.

“Ми встановили, що посадові особи протягом липня-серпня 2020 року вимагали та отримували неправомірну вигоду у сумі 3,5 тисячі доларів США та 25 тисяч гривень від представника комерційного підприємства, а саме власника житлових будівель, за непритягнення його до адміністративної відповідальності та невжиття заходів реагування на факти проведення будівельних робіт без контрольних карток на порушення благоустрою”, – розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП у м. Києві Едуард Соловйов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com