У Києві група підлітків напала на школяра

25.03.2019, 20:31
18009

Хлопчик ніс гітару за спиною, яку розтрощили юні нападники. Група підлітків побила 14-річного підлітка на зупинці біля станції метро “Нивки” в Києві.Про цей випадок повідомила мати постраждалого юнака Ольга Білоус на своїй сторінці в Facebook, пише ″Сьогодні″.

Читайте також: У Києві хулігани розгромили нову зупинку для трамваїв

″Вчора стався прикрий випадок. О восьмій вечора мій син 14-ти років повертався з поїздки до Чернігова, де брав участь у творчій зустрічі-концерті разом з музичною школою, в якій навчається. Повертався сповнений вражень, адже це була перша поїздка такого роду в його житті. За активну участь в концерті отримав кубок. За плечима був улюблений інструмент, який він обожнює . Все було чудово, поки ″,– повідомила жінка.

За її словами, на зупинці стояли двоє молодих хлопців і двоє дівчат 16-20 років.

″Молоді люди вирішили, що найкращий спосіб показати свою силу і похвалитися перед ″дамами″, – це побити ногами гітару на незнайомій дитині, яка стоїть поруч і чекає маршрутку. Це супроводжувалося сміхом і відгуками задоволення їх супутниць. Тривало недовго, але, як наслідок, гітара – інструмент, який він дуже любив – розбита, емоції від поїздки втрачені, дитина перелякана ″, – уточнила Білоус.

Вона зазначила, що дитина неушкоджений, а гітара повністю розбита.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com