У Києві хочуть оновити герб міста

5.02.2019, 21:35
10653

У Київській міській раді вирішили оновити офіційний символ міста. За для цього оголосять конкурс на краще зображення “історичного” герба. Про це розповіли у міській раді.

Читайте також: Київ планує відмовитися від маршруток

У повідомленні йдеться, що існуючий герб Києва “не повною мірою відповідає принципам, правилам та традиціям європейської геральдики”.

“Важливий момент, що ескізні проекти мають бути розроблені на основі історичних традицій з використанням відомих символів місцевого самоврядування Києва. Таким чином оновлений Герб столиці відповідатиме вимогам історії та сучасності водночас”, – розповів заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

Стало відомо, що робоча група вже затвердила технічне завдання для майбутнього конкурсу. Про деталі проведення конкурсу, його тривалість та терміни визначення переможців проінформують найближчим часом.

У завданні йдеться, що розробники повинні представити кольоровий та одноколірний ескізи герба міста столиці з урахуванням історичних традицій Києва, пояснювальну записку з геральдичним описом та обґрунтуванням композиції.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com