У Києві молодик із сокирою напав на дівчину (фото)

24.06.2020, 13:13
76389

На проспекті Академіка Глушкова у Голосіївському районі невідомий напав на дівчину та забрав телефон. На місце події виїхала “швидка” та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. За наданими потерпілою прикметами працівники відділу кримінальної поліції розпочали оперативно-розшукові заходи для затримання фігуранта.

Читайте також: У Дніпрі в приватному будинку знайшли чотири трупи (фото 18+)

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, пише Главком.

“21-річна дівчина розповіла, що невідомий підбіг до неї, двічі вдарив рукояткою сокири по голові, вирвав із рук телефон і втік. Оперативники встановили особу зловмисника. Виявилося, що раніше він потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання холодної зброї. Ми з’ясували, що наразі він мешкає у хостелі на Київщині та не має постійного місця роботи”, – розповів начальник слідчого відділу Голосіївського управління поліції Дмитро Шевченко.

28-річного уродженця Луганщини затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також у нього виявили порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну.

“Під час слідчих дій фігурант показав нам місце, де викинув знаряддя злочину. Сокиру разом зі всіма речовими доказами вилучили та відправили на проведення експертиз. Киянці надали медичну допомогу, зараз її життю нічого не загрожує”, – додав правоохоронець.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com