У Києві охоронець зарізав свого начальника через зауваження: що відомо (відео)

9.04.2024, 19:02
157067

У Києві охоронець убив свого начальника через зауваження.

Читайте також: “Спитав, чи готовий син захищати Україну”: мати вбитого у фунікулері 16-річного хлопця розповіла щемливі подробиці

Про це повідомила поліція Києва.

Зловмисник вживав алкоголь перед тим, як заступити на зміну. Його керівник зробив йому зауваження. У відповідь на критику чоловік вхопив ножа та завдав своєму начальнику смертельного поранення.

Повідомлення про те, що на Броварському проспекті виявлено чоловіка з ножовим пораненням надійшло до Деснянського управління поліції. За вказаною адресою негайно виїхала швидка та слідчо-оперативні групи територіального й головного управлінь поліції.

“На місце події правоохоронці виявили тіло 36-річного чоловіка, який помер від ножового пораненнями грудної клітини. Медики намагалися врятувати потерпілого, але отримані травми виявились несумісними з життям. Як з’ясували правоохоронці потерпілий працював начальником зміни з охорони місцевого об’єкта. Того дня він зайшов до гуртожитку та зробив зауваження підлеглому, який вживав спиртні напої. У відповідь на зауваження чоловік взяв зі столу ніж та вдарив ним потерпілого у груди”, – йдеться у повідомленні поліції.

Зловмисником виявився уродженець Сумської області, 1971 року народження. Він затриманий.

Слідчий відділ Деснянського управління поліції повідомив охоронцю про підозру у умисного вбивства.

Наразі слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com