У Києві п’яна дівчина під час побачення у ресторані ледь не відкусила хлопцеві пеніс (фото 18+)

18.05.2021, 19:05
97007

Побачення у відомому ресторані Mister Cat в Києві закінчилося трагедією. Пара закоханих вирішила усамітнитися в туалеті закладу, але щось пішло не за планом і хлопець ледь не позбувся статевого члена.

Читайте також: В аварії у Туреччині загинули студенти з України

Деталі інциденту розповіли у виданні Дарниця.Live

Кривава подія сталася вночі 17 травня на вулиці Срібнокільській в популярному ресторані з караоке Mister Cat. Закохана пара в нетверезому стані вирішила усамітнитися в туалеті закладу, але щось пішло не так.

Хлопець отримав серйозну травму і персонал ресторану викликав йому швидку медичну допомогу. Його екстрено госпіталізували.

На місце події також викликали патруль поліцейських, які затримали дівчину.

Як зазначили свідки інциденту, пара закрилася спочатку в туалеті, а потім звідти стали чутні крики хлопця. Працівники ресторану з’ясували, що дівчина сильно вкусила хлопця за статевий орган.

Укус був настільки сильним, що потерпілому знадобилася термінова допомога лікарів. У мережі розмістили фотографії з місця події, на яких видно, що підлога залита кров’ю.

Поліцейські затримали дівчину, але після бесіди її відпустили. Чи була заведена кримінальна справа по даному інциденту – невідомо. Можливо, стався нещасний випадок.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com