У Києві п’яна жінка спричинила одразу 3 ДТП: втікти від патрульних не вдалось (відео)

28.01.2024, 11:00
153311

Днями у Києві 29-річна жінка скоїла одразу три ДТП та тікала від представників патрульної поліції. Увесь цей час в машині перебувала її дитина.

Читайте також: На Волині сталась масштабна ДТП: через ожеледицю зіткнулись більше 10 авто

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. За його словами, жінка скоїла одне ДТП та поїхала з місця аварії. Вимоги правоохоронців зупинитися вона ігнорувала. Під час втечі від патрульних жінка вʼїхала у ще одну автівку, а потім – ще у дві.

“Далі – затримання та оформлення адмінматеріалів. За кермом авто перебувала 29-річна жінка, а в салоні (на передньому сидінні) був її малолітній син, який дивом не травмувався. Це підтвердили медики, яким передали дитину. На місце події викликали батька та працівників ювенальної превенції”, – йдеться у повідомленні.

На щастя, минулося без травмованих. Зазначається, що керманичка мала явні ознаки сп’яніння, проте пройти огляд категорично відмовилась. Від керування автомобілем її відсторонили.

Правоохоронці склали одразу кілька протоколів: три – за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), два – за ст. 122–4 (Залишення місця ДТП), протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та протокол за ч. 1 ст. 122–2 (Невиконання вимоги про зупинку). Крім того, було винесено постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП.

“Результат 8 адмінматеріалів та 4 потрощенних авто”, – резюмував Білошицький.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com