У Києві п’яний чоловік скоїв масштабну аварію

2.03.2020, 16:33
65211

У Києві на проспекті Перемоги чоловік у стані алкогольного сп’яніння спричинив ДТП за участі 6 автомобілів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Києва.

Читайте також: Смертельна аварія під Львовом: з авто залишився металобрухт, маршрутку потрощило (фото)

Днями, до поліції надійшло повідомлення про ДТП на проспекті Перемоги.

“За попередньою інформацією, водій автомобіля Rover не був уважним за кермом, не оцінив дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, безпечної дистанції для руху та скоїв зіткнення з транспортним засобом Volkswagen. Внаслідок некерованого руху, спричиненого зіткненням вищевказаних авто, механічних пошкоджень зазнали ще 4 автівки: Daewoo, Chevrolet, Skoda та Renault”, – йдеться в повідомленні.

Також, спілкуючись з 38-річним керманичем транспортного засобу Rover, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

“Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат – 1,60 проміле, що перевищує дозволений рівень майже у 8 разів”, – зазначається в повідомленні.

Окрім того, на керманича поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП).

“…під час оформлення автопригоди, патрульні виявили у двох учасників ДТП, а саме водіїв автомобілів Skoda та Volkswagen відсутність поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката “Зелена картка”), через що на кермувальників були винесені постанови за ч.1 ст.126″, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com