У Києві п’яний водій зачитав патрульним реп (відео)

21.07.2019, 22:13
34019

У Києві водій в нетверезому вигляді читав для патрульних реп і записав відеозвернення, де закликав інших водіїв не робити те ж саме – не сідати за кермо п’яним. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Києва.

Читайте також: У Києві проходить акція до річниці вбивства журналіста Павла Шеремета

″Вчора, близько 22 години, патрулюючи вулицю Академіка Каблукова, інспектори почули звук гальм і автомобіль ВАЗ, який із великою швидкістю виїхав через поворот багатоповерхівки. За автомобілем бігло близько 10 осіб, які намагалися перешкодити водієві виїхати з дворової території″, – сказано в повідомленні прес-служби відомства.

Своїм автомобілем патрульні перегородили виїзд з двору і зупинили водія ВАЗ. ″Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і відразу повідомив патрульним, що вживав алкоголь і готовий за це понести покарання″, – додали правоохоронці.

За словами водія, він випив 0,5 літра горілки і вирішив заночувати в автомобілі свого товариша, але його рідна сестра, розуміючи, що він може накоїти лиха, забрала ключі від автомобіля. Всі його друзі відмовляли чоловіка від ідеї ночувати в салоні транспортного засобу, але чоловік пообіцяв їм, що не поїде кататися. Отримавши ключі від транспортного засобу, чоловік миттєво його завів і спробував швидко виїхати чим далі, але натрапив на екіпаж патрульних.

Читайте також: Вандали розбили у Києві пам’ятник Сергію Нігояну

Проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився, інспектори склали на чоловіка протокол за ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння) КпАП. Як зазначається, у чоловіка також не було при собі посвідчення водія, і він не включив покажчик повороту, коли виїжджав з-за будинку, а тому додатково на водія патрульні винесли постанову за порушення ПДР.

″При оформленні адміністративних матеріалів, водій читав для патрульних реп, каявся і навіть записав відеозвернення до інших водіїв з проханням не сідати за кермо в стані сп’яніння, тому що патрульні завжди з’являються в потрібному місці в потрібний час″, – додали в столичній патрульній поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com