У Києві під час обстрілу авто депутата загинула дитина (фото)

2.12.2019, 07:34
55000

Увечері в неділю у центрі Києва невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover чорного кольору. В результаті обстрілу постраждав водій авто і загинула дитина, яка перебувала в салоні, повідомляє Інформатор 1 грудня.

Читайте також: У Києві підірвали банкомат “Ощадбанку”, купюри розлетілись по усій вулиці (відео)

Відзначається, що інцидент стався на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської.

О 17:30 на місці вже працювали правоохоронці. У місті ввели оперативний план Сирена з пошуку автомобіля, на якому, ймовірно, зникли зловмисники. Попередньо, це автомобіль Lexus, йдеться в повідомленні.

З боку водія на передньому боковому склі Range Rover видно сліди пострілу. Постраждав також і водій позашляховика. Найімовірніше, це батько сімейства. На його тілі було видно краплі крові.

Станом на 17:45 мертва дитина ще перебувала в машині. Правоохоронці оточили все навколо й опитують свідків.

У поліції розпочали план – перехоплення.

″Чоловік стріляв у громадянина С., проте куля потрапила у трирічного хлопчика, який також перебував у салоні. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла в кареті “швидкої” дорогою до лікарні. За фактом вбивства вже почали кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (ст.115 КК України)″, – йдеться в повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та Шевченківського управлінь поліції, криміналістична лабораторія та кінологи.

Правоохоронці спілкуються зі свідками й оглядають прилеглу до місця злочину територію, зокрема встановлюють наявність камер відеоспостереження, які могли зафіксувати зловмисника.

Під час обстрілу автомобіля Rangе Rover у центрі Києва було скоєно замах на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. Про це повідомляє РБК-Україна .

Соболєв – економіст, кандидат економічних наук. У 2015 році він став депутатом Київської обласної ради від партії Блок Петра Порошенка. Він член комісії з питань бюджету і фінансів Київської облради.

ЗМІ пишуть, що Соболєв заснував мережу супермаркетів Обжора.

″Проти депутата багато років ведеться кампанія з його дискредитації. Магазини Соболєва продовжують працювати на окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях. Під рестораном Маріо, власником якого він був, проходили мітинги″, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com