У Києві поліцейський на елітному авто напав на людей (відео)

26.07.2020, 20:19
79552

У Києві учасником розбірки на дорозі виявився співробітник Національної поліції Олександр Бистров, якого помітили за кермом “інфініті”. Він “відзначився” рухом смугою громадського транспорту, агресією, нападом на людей із балончиком, також у нього знайшли зброю.

Читайте також: У Дніпрі через п’яного водія сталося лобове зіткнення двох автомобілів (фото)

Як передає OBOZREVATEL, про це йдеться у розслідуванні “Bihus.info”.

Зазначається також, що Бистров, 1992 року народження, є співробітником Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України. Також повідомляється, що його автомобіль – Infinity Q50 2018 року – у деклараціях не значиться, навіть більше, він не зареєстрований ні в сервісному центрі МВС, ні в жодному іншому реєстрі.

Журналісти дізналися, що поліцейський проживає в новому дорогому ЖК, де володіє квартирою вартістю в 700 тис грн. Водночас автомобіль та гараж у зазначеному ЖК належать матері Бистрова, яка є “скромною пенсіонеркою з податкової з непоганим запасом Infinity”.

На водія іншого автомобіля поліцейський напав із газовим балончиком Sabre, який заборонений для використання проти людей. А поліцейські, які зупинили “інфініті” за рух смугою громадського транспорту, не оштрафували Бистрова та не оглядали його машину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com