У Києві поліція виявила ще два ресторани, які працювали попри заборону (фото)

30.04.2020, 10:33
71041

Під час перевірки понад 200 закладів харчування співробітники столичної поліції виявили два порушення карантину у Подільському та Шевченківському районах. На порушників карантинних обмежень поліцейські склали адміністративні протоколи.

Читайте також: Послаблення карантину: стало відомо, що відкриють у Львові на першому етапі

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, пише Главком.

“Останнім часом у соціальних мережах почала активно поширюватися інформація про порушення окремими закладами харчування умов карантину, а відтак працівники поліції Києва вирішили перевірити вказані об’єкти та нагадати їх власникам та співробітникам про адміністративну й кримінальну відповідальність. Для цього у кожному районному управлінні поліції створили мобільні групи, які здійснили перевірку закладів харчування на територіях обслуговування”, – розповіли правоохоронці.

Кожна робоча група перебувала у захисних медичних костюмах, масках, рукавичках, окулярах й бахілах, а також була забезпечена антисептиками, зазначили в поліції.

Протягом доби працівники поліції перевірили 204 заклади харчування, за результати відпрацювання склали два адміністративні протоколи за порушення правил карантину у Подільському та Шевченківському районах столиці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com