У Києві пройшов з’їзд партії “УДАР Віталія Кличка”

5.02.2022, 13:30
110763

Вчора, 4 лютого, в столиці України відбувся XXV з’їзд політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на якому були присутні члени партії, журналісти, відомі українські політики.

Читайте також: “Батьківщина” та “Голос” на з’їзді “УДАРу” підтримали Віталія Кличка

Команда Волинського обласного осередку “УДАРу” на чолі з лідером Юрієм Гупалом також долучилася до заходу.

“Ми дуже щасливі від того, що сьогодні об’єдналася вся Україна. Сьогодні ми творимо історію нашої держави і не маємо права схибити. “УДАР” – це команда, яка прагне, щоб Україна стала європейською державою, а кожен українець почувався в ній захищеним. Україна обов’язково стане сильною”, – зазначив Юрій Гупало.

На з’їзді, за ініціативою лідера «УДАРу» Віталія Кличка, ухвалили звернення до керівництва держави, лідерів політичних сил, місцевого самоврядування та громадськості про необхідність скликання Національного форуму єдності України.

Також прийняли звернення й до міжнародних друзів і партнерів України та демократичної спільноти. У ньому партія закликає міжнародну спільноту об’єднатися, щоб показати, що наші цінності — мають значення.

Окрім цього, презентували економічний план дій «Захист. Безпека. Розвиток», який дозволить зробити економіку України більш стійкою та підвищити добробут українців.

Також під час з’їзду партії висунули кандидата у депутати Верховної Ради по 206 округу — голову Чернігівської обласної.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com