У Києві родина нелегалів з немовлям перерізала горло 22-річному таксисту (фото)

30.08.2019, 19:51
39702

Поліція розкрила вбивство чоловіка на Окружній дорозі в Києві. Про це розповів на брифінгу начальник поліції Києва Андрій Крищенко в п’ятницю, 30 серпня.

Читайте також: У столиці чоловік постраждав від вибуху електронної сигарети

Потерпілий виявився таксистом, але ні документів, ні телефона в нього не знайшли. Чоловік 1997 року народження отримав один удар звичайним кухонним ножем по шиї і швидко помер від крововтрати.

Викрадену машину Toyota Corolla 2017 року випуску поліція знайшла в декількох кілометрах від місця злочину приблизно під 10-ту годину ранку. Паралельно в поліцію надійшло повідомлення від служби таксі про те, що їхній працівник не виходить на зв’язок.

Підозрюваний в смертельному пораненні таксиста був затриманий в одному з населених пунктів Києво-Святошинського району Київської області. Ним виявився громадянин Молдови 1985 року народження, який жив нелегально разом із супутницею і чотиримісячною дитиною.

Убивця попросив підвезти і зупинив автомобіль у доволі безлюдному, як йому здалося, місці, де й завдав удару. Потерпілому вдалося покинути машину, а нападник сів за кермо і просто поїхав додому. Поліція вважає, що і співмешканка, і дитина були разом з убивцею в машині, оскільки на одязі обох було знайдено сліди крові. Жінка також затримана.

Читайте також: У столиці загорілися склади, над містом – стовп чорного диму

Громадянин Молдови викрав у потерпілого два телефони і лише 70 грн. За словами Крищенка, він не подумав, що розрахунок у цій службі таксі безготівковий. Знаряддя вбивства зловмисник викинув у траву, поліція його знайшла.

Чоловікові інкримінують ч.2 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). За словами Крищенка, мова йде про вбивство з корисливих мотивів (п.6 зазначеної статті). Крім того, правоохоронці перевіряють затриманого на вчинення інших злочинів, оскільки підозрюють, що частина речей, знайдених у його будинку, – крадені.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com