У Києві схопили терориста, який заявив про мінування мосту, чоловік у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння

18.09.2019, 20:13
42654

Сьогодні військовий-кримчанин Олексій Белько заявив про мінування мосту у Києві. 42-річний чоловік виявився військовослужбовцем ЗСУ. Він сержант-контрактник і є начальником радіостанції польового вузла зв’язку військової частини А3628 в Броварах.

Читайте також: Мінування мосту у Києві: на місце прибув міністр внутрішніх справ Аваков

Зловмисник перебуває у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

У червні 2019 року він був підсудним у справі про самовільне відлучення з військової частини. В результаті отримав кілька днів гауптвахти, причому два рази. Інформація про це розміщена в Єдиному реєстрі. Також відомо, що в кінці серпня Белька намагалися виселити з квартири.

Нагадаємо, що сьогоднішні події у столиці розвивались, як у голлівудському фільмі.

Спочатку чоловік захопив міст, усі в’їзди було перекрито, на місці працювали снайпери, військові та лікарі. Потім горе-терорист почав стріляти по дронові, за допомогою якого правоохоронці стежили за ситуацією. Зловмисник збив апарат зі зброї з третього разу. Дрон впав у Дніпро.

Згодом міністр МВС Арсен Аваков заявив, що чоловіка затримали.

Мер Києва Віталій Кличко у свою чергу повідомив, що магістраль досі перекрита, на місці чергують рятувальники, медики та поліція.

Через перекриття червоної гілки метро у столиці почався транспортний колапс. Популярні столичні служби таксі підвищили ціни у понад два рази, аргументуючи це підвищеним попитом. Так, щоб доїхати з центру до станції метро “Дарниця”, куди на метро зараз не дістатися, доведеться заплатити від 200 до 400 гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com