У Києві спіймали фальшивомонетників з майже мільйоном підроблених євро

29.07.2019, 11:11
34920

Прокуратура та поліція затримали в Києві групу фальшивомонетників, які виготовляли та збували в столиці підроблену іноземну валюту. Про це інформує пресслужба відомства.

Читайте також: НБУ виводить з обігу монети номіналами 1, 2 і 5 копійок

“Під час досудового розслідування проведено контроль за вчиненням злочину у виді оперативної закупки. У ході проведення другого етапу спецоперації зловмисників було затримано та проведено обшук у приміщенні, де збували підроблену іноземну валюту. Правоохоронці виявили та вилучили майже 2 тисячі купюр з ознаками підроблення номіналом по 500 євро на загальну суму 998 тисяч євро”, – повідомила пресслужба прокуратури міста Києва.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

До суду скерували клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com