У Києві волинянин ґвалтував свого 13-річного похресника і знімав усе на відео (фото)

25.05.2020, 21:49
73507

Правоохоронці викрили чоловіка, який вчиняв сексуальне насильство над своїм 13-річним похресником та створював дитячу порнографію.   Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва. 

Читайте також: У мережі показали фото поліцейських, котрі жорстоко зґвалтували дівчину у відділку поліції (фото)

У Києві повідомили про підозру 28−річному жителю Волинської області у вчиненні систематичного сексуального насильства над малолітнім хлопчиком та створенню порнографічної продукції за його участі задля отримання грошових коштів. Як установлено у ході досудового розслідування, підозрюваний, користуючись безпорадним станом 13−річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини та знімав цей процес на відео. Створений за участі дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони з зображеннями порнографічного характеру за участі неповнолітньої дитини.

Також в ході досудового розслідування встановлено, що потерпілий є похресником підозрюваного.

Читайте також: Батько 4 роки гвалтував, мати його захищала: у Франківську в сквері повісилась дитина, нові деталі

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 КК України. За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 4 чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Слідчі та процесуальні дії тривають. Встановлюється інші особи, які причетні до вчинення цих злочинів. Санкція статей передбачає покарання від 10 до 12 років позбавлення волі.

Заходи проводилися із залученням співробітників роти тактико−оперативного реагування патрульної поліції у Київській та Волинській областях.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com